Forside Firmaprofil Referencer Samarbejdspartnere Job Kontakt os
• Fusion 1 januar 2017
• Vores værdier
• Hvad kan vi
• Hvad tilbyder vi

Hvad kan vi

Vi har mange års erfaring med levering af automationsløsninger som indeholder PLC, HMI og SCADA systemer. Vi behersker fuldt ud de 3 mest betydende fabrikater på markedet, nemlig Rockwell Automation (Allen-Bradley), Siemens og Omron. Vi har stor fokus på at lave betjeningsvenlige løsninger, da det jo ikke nytter noget at lave et system, hvor operatøren ikke kan finde ud af at betjene anlægget.


Vi har en meget stor og bred erfaring med servo løsninger, hvor vi gennem de sidste mange år har programmeret og idriftsat mellem 2000 og 3000 servo akser.

En del af vores løsninger indeholder også diverse data systemer, som eksempelvis dataopsamling til rapportering eller sporbarhed. Desuden også OEE løsninger (Overall Equipment Efficiency). Vi programmerer også VB, VBA, SQL og .Net C#.

 

Vi har siden begyndelsen i 1988 leveret rigtig mange effekt- og styretavler. Vi kan udføre alle opgaver omkring dette, dvs. instrumentering, hardware konstruktion og dimensionering, tavle montage samt el-montage på maskiner og anlæg. 
 

 

Kædeanlæg